Direct la continutul paginii »

Gordon Prod SRLSocietatea Gordon Prod S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1993 cu capital 100% românesc şi a început activitatea în 1994 cu producţia de caşcaval opărit afumat şi neafumat, în satul Bulgăreni, jud Harghita. După consolidarea locul pe piata, firma a început productia brânzeturilor topite şi a cremelor de unt, produse cu care în scurt timp a devenit fruntaşă în domeniu.
Gama de produse şi capacitatea de producţie au fost lărgite de la an la an ţinând cont de interesul pieţei faţă de produsele lactate marca Gordon. Datorită profesionalismului în afaceri şi calităţii produselor, distribuitorii mari din ţară şi lanţurile de hypermarketuri precum Metro, Selgros, Carrefour, Kaufland şi altele au dorit sa aibă firma Gordon printre primii lor furnizori.

În anul 2003 acţionarii firmei au decis cumpărarea unui teren în vederea construirii unei noi fabrici cu capacităţi de producţie mai mari si care să facă faţă comenzilor crescânde şi care sa respecte toate cerinţele şi normele UE. În anul 2005 a fost acceptat proiectul de construire a noi fabrici prin programul SAPARD, cu ajutorul căruia o fabrică de ultimă generaţie a fost construită la Bisericani. Investiţia de 6 milioane de Euro a fost finanţată de Sapard cu 2 milioane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gordon Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gordon Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gordon Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.799