Direct la continutul paginii »

Lacto Solomonescu SRLS.C. Lacto Solomonescu SRL s-a infiintat in anul 1992, desfasurandu-si activitatea pe o suprafata de 40 mp cu un nr. de 4 angajati, prelucrand zilnic 500 litri lapte, continunand o traditie in familie de doua generatii.
 
Acum avem spatii de productie care ocupa o suprafata de 4.000 mp iar intreaga activitate a firmei se desfasoara pe mai bine de 50.000mp.
 
Brandul SOLOMONESCU include:
- Tipurile de cascaval: Rucar, Dalia, Bradet-afumat cu rasina de lemn tare, Ramnic, Dobrogea din lapte de oaie, Vlasinel-pentru copii, Rucarel, Paprika cu adaos de ardei rosu si verde, specialitati cascaval
 
-  cas din lapte de vaca,
-  cas afumat din lapte de vaca
-  branza de vaci
-  telemea din lapte de vaca
 
- lapte de consum 1,8%, UHT 1,8%
- unt pachete UG 65%, 80%
- urda dulce, vidata
- smantana ( 12%,20%, S 30%)
- branza de burduf Dorna (e 350 si e 500 g.)
 
Intreaga noastra activitate: colectarea si transportul laptelui, fabricarea si distributia produselor lactate, se desfasoara in sistem integrat al calitatii conform standardelor: SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 14001:2004, SR EN ISO 22000: 2005 asigurand astfel trasabilitatea produselor realizate.
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lacto Solomonescu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lacto Solomonescu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lacto Solomonescu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.426