Direct la continutul paginii »

Vascar SRLObiectul de activitate este prelucrarea cărnii de vită, porc şi oaie. În prezent, compania este acreditată pentru schimburi intracomunitare , capacităţile de productie fiind capabile să satisfacă cele mai exigente cerinţe, aliniindu-se la standardele europene de calitate. Sistemul de management integrat al calităţiii a determinat o selecţie a furnizorilor de materii prime şi condimente, optând numai cei care pot garanta siguranţa alimentară a acestora.

Trasabilitatea produsului, asigurată printr-un soft performant, este o parte integrantă din siguranţa alimentului, responsabilizarea omului intrând in cultura firmei.

Societatea are implementat Sistemul de Igiena si Siguranta Alimentara ISO 22000 si Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001..Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vascar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Vascar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vascar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.696