Direct la continutul paginii »

Midar Group SRLSocietatea comerciala a fost infiintata in anul 2001, avand ca obiect de activitate productie de ciocolata cuvertura - materie prima pentu cofetarii si patiserii.

Datorita unei inalte tehnologii raportul pret-calitate este fara concurenta, reusind astfel sa se impuna pe piata romaneasca, devenind unul dintre cei mai importanti producatori din Romania. Retetele folosite sunt productie proprie, fiind deja inregistrate. Productia acestor produse se desfasoara in conditii optime pe o suprafat de 2574 mp si teren aferent cu toate utilitatile pentru o afacere de succes.

MIDAR GROUP produce ciocolata si tablete intr-o gama larga sub diferite forme gramaje si arome. Printe cele mai importante sunt: Ciocolata tablete Aroma, Montana, Seniora, Goldstar si bomboane de cacao Smarkt.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Midar Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Midar Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Midar Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.017