Direct la continutul paginii »

Silvian Star SRLDaca nu mai esti un copil, atunci avantajul este ca iti vei permite sa evadezi undeva in copilarie si sa simti adevarata bucurie pe care ti-o poate oferi ciocolata. Vei avea voie sa te joci, vei avea voie sa creezi, vei avea voie sa regasesti bucurii simple si sa experimentezi arta ciocolatei.

Mai mult, vei putea sa ai amintiri extrem de dulci, sa faci fotografii dupa ce vei proba haine din ciocolata, sau sa petreci ceva timp alaturi de parteneri din ciocolata, intr-un pat cu baldachin. Daca vrei ceva special, poti incerca un altfel de tatuaj, acela din ciocolata, lasandu-te pictat cu ciocolata sau pictandu-ti tu prietenii cu ciocolata.

La ChocoArt, pentru adulti, exista si reguli ferme: lasi grijile la intrare, uiti de stres, de probleme si de orice altceva ce ti-ar putea tulbura bucuriile simple. La ChocoArt, nu ai voie sa fii altfel decat fericit. Noi venim cu ciocolata, tu vii cu dorinta de a incerca ceva nou. Si pleci cu buna-dispozitie si cu fotografii drept "dovada" a faptelor tale de mare artist.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Silvian Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Silvian Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Silvian Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.206