Direct la continutul paginii »

Meda Research SRLCalitatea produselor/serviciilor oferite, flexibilitatea aratata in gasirea solutiilor optime sunt urmare a seriozitatii si profesionalismului colectivului de specialisti (doctori in stiinte, inovatori, experti autorizati de diverse organisme nationale) care constituie nucleul societatii.

Strategia SC MEDA RESEARCH SRL se bazeaza pe criterii care sa asigure: eficienta in furnizarea de produse/servicii de o calitate ireprosabila, imbunatatirea continua a performantei si cresterea cifrei de afaceri.

SC MEDA RESEARCH SRL s-a infiintat in anul 2005 si are ca domeniu de aplicatie activitatile de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea, arhitectura, cercetare-dezvoltare in stiintele fizice si naturale, elaborarea de studii prospective si tehnologi.

SC MEDA RESEARCH SRL este o companie cu o capabilitate inalta care si-a propus sa-si conduca afacerile cu responsabilitate, onestitate si integritate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Meda Research SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Meda Research SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Meda Research SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.393