Direct la continutul paginii »

Geoter SRLIn cadrul GEOTER SRL functioneaza un laborator geotehnic autorizat - grad II, in profilul geotehnica si teren de fundare (in baza Certificatului de autorizare nr.1908 din 10.10.2009 in care se efectueaza incercari pe probe prelevate in cadrul lucrarilor de prospectare in teren. In cadrul laboratorului s-au implementat cerintele standardului SR EN 17025/2005 .

GEOTER SRL a fost infiintata in anul 2004 avand ca obiect de activitate elaborarea de studii geotehnice pentru constructii civile, industriale si comerciale, agrozootehnice, edilitare si de gospodarire comunala, hidrotehnice, pentru telecomunicatii, sisteme rutiere, poduri si alte categorii de constructii.

Colectivul organizatiei noastre este alcatuit din persoane cu experienta in domeniu, cu studii superioare si medii: ingineri atestati si specializati in domeniul ingineriei geotehnice prin studii de masterat, specialisti in sisteme informatice, personal de laborator si teren calificat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geoter SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geoter SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geoter SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.972