Direct la continutul paginii »

D P Consult SAIn decursul acestor ani, DP CONSULT a oferit servicii la un nivel profesional in urmatoarele domenii de inginerie.

S.C. DP CONSULT S.A. este o firma romaneasca cu capital privat pentru proiectare si consultanta, infiintata in 1997. Activitatea de servicii de consultanta a demarat in 1998.

In ultimii 10 ani, DP CONSULT a realizat peste 20 proiecte mari cu finantare internationala si sute de proiecte referitoare la infrastrucutra drumurilor finantate de Guvernul Roman totalizand servicii in valoare de mai mult de 8.4 milioane Euro si peste 1450 milioane de Euro in costuri de constructie.

Serviciile oferite de S.C. DP CONSULT S.A. acopera intregul camp al ciclului de proiect/program de la identificarea studiilor de fezabilitate pana la formularea de proiect/program, evaluare, implementare (incl.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D P Consult SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre D P Consult SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D P Consult SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.317