Direct la continutul paginii »

Cadsil SRLIn domeniul drumurilor inspectiile de santier efectuate de S.C. CADSIL S.R.L. Cluj -Napoca cuprind intrega gama de lucrari specifice drumurilor si podurilor pentru lucrari de interes national.

Pana in momentul de fata firma a inregistrat un continuu progres, realizand lucrari de proiectare cu un ridicat nivel de complexitate si tehnicitate.

Firma SC CADSIL SRL a fost infiintata in 2002, executand pana in prezent peste 100 de lucrari, in judetul Cluj si in cateva judete din tara.

Firma dispune de o buna experienta in domeneiul realizarii de sistematizari verticale, platforme, amenajari de intersectii. De asemena, pentru lucrari de poduri S .C. CADSIL S.R.L. Cluj -Napoca dispune de specialisti in calculul de rezistenta si care stapanesc toate detaliile constructive ale podurilor si amenajarii albiilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cadsil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cadsil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cadsil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.201