Direct la continutul paginii »

Antiseismic SRLASC ofera solutii rationale, realiste si solide, aplicand contributii recente si metode moderne dezvoltate in cadrul domeniului sau in discipline conexe, urmarind realizarea unui sistem "perfect echilibrat"

Antiseismic Structural Engineering [asc] este o firma romaneasca infiintata in anul 2000, avind ca principala activitate furnizarea de servicii de inginerie pentru structuri de rezistenta in domeniul constructiilor.

Ca rezultat al acestei abordari s-au obtinut de-a lungul timpului solutii creative, inovatoare si eficiente din punct de vedere al costului protejând în acelasi timp siguranta civila.

Pregatirea noastra cat si programele de calcul si desen pe care le folosim s-au extins in mod constant de-a lungul anilor cu scopul principal de a raspunde cat mai bine cerintelor clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Antiseismic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Antiseismic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Antiseismic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.927