Direct la continutul paginii »

Romdecor SRLEchipa firmei noastre, specializata în Luxemburg, realizeaza: consultanta tehnica, evaluare, proiectare si executie pentru constructiile tip ASTRON.

Firma ROMDECOR CONSTRUCT promoveaza pe piata româneasca sistemele de constructii metalice din structuri usoare ale firmei ASTRON Building Systems din Luxemburg, care în cei peste 30 de ani de experienta a realizat în lume constructii, de acest tip, însumând peste 25 de milioane de m².

La cererea beneficiarului firma noastra asigura antrepriza generala.

Sistemul flexibil de constructii ASTRON ofera posibilitatea evaluarii rapide a oricarui tip de configuratie prin intermediul programului, de proiectare asistata, CYPRION, Allplan si Nemetschek.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romdecor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romdecor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romdecor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.124