Direct la continutul paginii »

Ambient Group SRLCladirile vechi sunt chiar mai problematice decat terenurile. De cele mai multe ori ele sunt construite dupa standarde mult mai permisive decat cele curente.

Oferim consultanta cu privire la majoritatea problemelor ce tin de proiectarea investitiilor imobiliare

In momentul in care se intentioneaza realizarea de modificari ale unor cladiri vechi regulamentele cer aducerea respectivelor cladiri intr-o stare in care sa se respecte standardele curente de construire.

Orice teren are o serie de conditionari/restrictii de construire. Acestea sunt de mai multe tipuri.

Ceea ce conduce la necesitatea unor investitii substantiale, uneori chiar mai mari decat ar fi necesar pentru construirea unei cladiri noi de aceeasi dimensiune.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ambient Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ambient Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ambient Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.702