Direct la continutul paginii »

Iken Construct Management SRLCu o experienţă de 10 ani pe piaţa românească, Iken s-a dezvoltat continuu, într-un ritm accelerat, impus de complexitatea şi diversitatea proiectelor desfăşurate.

Iken Construct Management SRL este o societate comercială cu capital privat integral românesc, specializată în servicii de consultanţă pentru proiecte de investiţii în domeniul construcţiilor civile și industriale.

Experienţa considerabilă și expertiza dovedită au făcut din Iken partenerul de încredere pentru numeroşi investitori strategici în domeniul construcţiilor civile și industriale, între care şi cele mai mari companii petroliere din Europa Centrală şi de Est.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iken Construct Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Iken Construct Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iken Construct Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.374