Direct la continutul paginii »

D & M Topografie SRLAvem la baza principiul calitatii si al profesionalismului, acestea fiind demonstrate de colaborarea noastra cu firme de prestigiu din Romania si din lume dar si de implementarea sistemului de management al calitatii conform SR EN ISO 9001:2008.

Suntem o societate comerciala cu capital privat integral romanesc, cu sediul social in Cluj Napoca si activitate desfasurata in toata tara. Societatea a fost infiintata in luna mai a anului 2005 si a fost gandita ca si o afacere in care pasiunea pentru meserie sa joace un rol important.

D&M TOPOGRAFIE este o societate specializata in lucrari de inginerie topografica si cadastru funciar, oferind consultanta in domeniu folosindu-se de tehnologie moderna si forta de munca calificata.

Dispunem de tehnologie moderna si variata cu care asiguram performanta, calitate si promtitudine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D & M Topografie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre D & M Topografie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D & M Topografie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.345