Direct la continutul paginii »

Pfandl & Mayer SRLPfandl & Mayer isi extinde in acelasi timp si oferta de servicii. La momentul actual oferim o gama larga de solutii in cadastru si topografie.

De asemenea, de-a lungul istoricului firmei am proiectat si dezvoltat solutii personalizate nevoilor clientilor nostri.

S.C. Pfandl & Mayer S.R.L. din Timisoara este o societate privata, infiintata in 1992.

Societatea noastra este distribuitor software al firmei PROGIS din Austria, avand stipulat ca domeniu secundar consultanta si furnizare de programe informatice (software).

Solutiile noastre sunt globale, proiectele viitoare avand in plus marele avantaj de a beneficia de expertiza si succesul celor anterioare, aducand in plus o doza de flexibilitate necesara clientilor si partenerilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pfandl & Mayer SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pfandl & Mayer SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pfandl & Mayer SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.585