Direct la continutul paginii »

Gerem Minerva SRLSocietatea noastra are un colectiv tanar , ambitios, cu studii de specialitate in domeniu, pregatit sa va serveasca prompt si cu profesionalism. Specialisiti nostri sunt autorizati de ANCPI si OGR.

S.C. GEREM MINERVA S.R.L. PLOIESTI este o societate infiintata in anul 2000 si are ca obiect de activitate realizarea de lucrari in domeniul masuratorilor terestre (Topografie, Cadastru, Geodezie, GPS).

Lucrarile de specialitate pe care le-am executat atat pentru societati comerciale cat si pentru persoane fizice, sunt realizate la un nivel inalt de profesionalism cu mijloace tehnologice performante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gerem Minerva SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gerem Minerva SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gerem Minerva SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.490