Direct la continutul paginii »

I.t.c. SRLProduce si comercializeaza din soiuri proprii seminte de floarea soarelui high-oleic VERA, rapita de toamna DIANA si PERLA (printre cele mai apreciate soiuri in Europa), rapita de primavara MARIA-ITC, mustar ALEX.

Societatea noastra comercializeaza si pesticide pentru toate culturile de camp.

Infiintata in 1991, societatea a primit numeroase premii interne si internationale. Societatea are program de cercetare din anul 1994.

Dintre soiurile altor amelioratori, produce si comercializeaza orz pentru bere VANESSA (de toamna) , SCARLETT si STREIF (de primavara), grau EMERINO si PITBULL, porumb OLT precum si alte soiuri de porumb foarte valoroase apartinand unor amelioratori straini.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I.t.c. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre I.t.c. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I.t.c. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.764