Direct la continutul paginii »

Romhubner SRLDupă primul an de producţie (2005) în care deja s-a afirmat prin calitatea fagurilor şi punctualitatea onorării comenzilor, firma noastra s-a dezvoltat într-un ritm uriaş, reuşind să funcţioneze la capacitate maximă în timpul următoarelor sezoane apicole.

Calitatea superioară este asigurată de un spaţiu de producţie special amenajat si dotat cu utilaje noi de ultimă generaţie, precum şi atenta selecţionare şi analiză a materiei prime în laboratorul propriu.

Odată cu dezvoltarea apiculturii în România pe piaţa internă, s-a remarcat insuficienţa acută a fagurilor artificiali, produşi până la data respectivă.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romhubner SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romhubner SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romhubner SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.287