Direct la continutul paginii »

Oprea Avi Com SRLProdusele noastre sunt comercializate in retelele:Auchan (Targu Mures si Cluj Napoca), Real (Targu Mures si Cluj Napoca), Kaufland (Targu Mures) si in reteaua de magazine Darina din Targu Mures.

Anul 2000 aduce cu sine extinderea activităţii prin preluarea Staţiei de Incubaţie Sighişoara-Venchi de la fosta Avicola SA Ungheni şi care începând din 2001 produce 60.000 pui de o zi pentru popularea fermelor proprii dar şi pentru diverşi clienţi.

De asemenea, puteti gasi produsele noastre in cele trei magazine de prezentare din judetul Mures si la cele cateva zeci de magazine partenere din judetele Mures, Bistrita si Harghita.

Activitatea iniţială era axată exclusiv pe creşterea puilor de carne şi vânzarea lor către populaţie pentru ca în 1998 să fie inaugurat un abator cu o capacitate de tăiere de 1000 cap/oră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Oprea Avi Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Oprea Avi Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Oprea Avi Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.064