Direct la continutul paginii »

Lta Mondial SRLDorim ca prin seriozitate sa demonstram partenerilor ca actiunile noastre sant orientate catre o colaborare cat mai stransa si benefica prin care ne propunem sa va castigam increderea.

Activitatea de baza atat pentru ulei cat si pentru piei si lana se desfasoara in localitatea Baia jud. Tulcea cat si la depozitul din orasul Constanta

Fondata in anul 1997, S.C. LTA MONDIAL S.R.L. este specializata in:
- productia uleiuri vegetale prin presarea la rece din floarea-soarelui,rafinare, imbuteliere, ambalare si comercializare.
- colectarea, depozitarea, sortarea, ambalarea si comercializarea lana si pieiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lta Mondial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lta Mondial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lta Mondial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.591