Direct la continutul paginii »

Dora SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
  • Produse excelente
  • Servicii de exceptie
  • Cele mai bune preturi

33.452

Ne găsiți în Dobolii De Jos nr.54 (Strada Principală) - localitate situată la 20 km de Braşov si la 10 km de Sfântu Gheorghe pe ruta: Braşov - Hărman - Podu Olt - Dobolii De Jos 

Pornind de la pasiune și o pregătire profesională în domeniu, am reușit să acumulăm 30 de ani de experiență, din care ultimii 14 ani am fost pe cont propriu, în sistem privat.

 

Producem o gamă variată de flori în culorile curcubeului, care vă vor transforma grădina, terasa sau balconul pe tot parcursul anului, începând de primăvara devreme și până toamna târziu.

 Deoarece atunci când ne cumpărăm o plantă trebuie să avem un minim de cunoștințe referitoare la cerințele ei față de mediu, precum și referitoare la tratamentele necesare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor, oferim cu drag îndrumări și răspundem la întrebări celor care vin la noi la seră. De asemenea, venim în ajutor cu sugestii referitoare la amenajarea spațiilor verzi.

 

 Firma Dora SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Dora SRL

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Dora SRL