Direct la continutul paginii »

Eutectic Prod SRLIn prezent societatea noastra opereaza in principal in Oradea si intreg judetul Bihor dar exista disponibilitate si potential logistic pentru a ne extinde activitatea pe toata partea de vest a tarii.

Infintata in anul 1992 de catre un inginer horticultor S.C. Eutectic Prod Srl Oradea a dat dovada pe parcursul anilor de stabilitate si constanta in domeniu,prin pastrarea pana in prezent al aceluiasi obiect de activitate principal.

Materialul dendrologic comercializat de catre societatea noastra este in mare parte importat de la producatori prestigiosi din Ungaria,Italia si Olanda: plante vesnic verzi (conifere),arbusti ornamentali,arbori,trandafiri,un bogat sortiment de plante urcatoare, plante perene, flori pentru
parcuri, gradini, terase si balcoane.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eutectic Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eutectic Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eutectic Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.802