Direct la continutul paginii »

Trading Agro Plus SRLFirma noastra este preocupata sa ofere clientilor sai suportul tehnic necesar prin activitatea de service si de asigurare a pieselor de schimb.

Obiectivul principal al firmei PROAGROSERVICE este respectul fata de clienti, furnizori si colaboratori prin efectuarea unor servicii de calitate, iar deviza noastra este: CALITATE SI PERFORMANTA PENTRU TINE !

Argumentele noastre sunt: disponibilitate, seriozitate, specialisti bine pregatiti, dotare tehnica si logistica adecvata.

Gama de produse si servicii pe care le oferim este diversificata, raspunzand astfel cerintelor si exigentelor clientilor nostri:
comercializarea utilajelor de la firmele CLAAS, LEMKEN, AMAZONE, HAWE, MAILLEUX, METALAGRO, OEHLER
service in perioada de garantie si postgarantie
vanzari de piese de schimb si materiale de exploatare
asistenta financiara si consultanta tehnicaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trading Agro Plus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trading Agro Plus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trading Agro Plus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.773