Direct la continutul paginii »

Avia Agro Banat SRLObiectul de activitate principal il reprezinta producerea si achizitionarea cerealelor in vederea fabricarii nutreturilor concentrate si pentru morarit-panificatie.

Societatea utilizeaza retete specific concepute pentru prepararea furajelor, diversificate pentru toate speciile de animale, corelatia calitate-pret fiind hotaratoare in castigarea unui segment de piata cat mai mare.

Pentru producerea painii avem in proprietate doua fabrici de paine aflate la Caransebes si Resita, care realizeaza zilnic o productie de 50.000 buc. paine si produse de panificatie.

Materia prima pentru moara se depoziteaza in 4 hale care au o capacitate de 2.500 tone fiecare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avia Agro Banat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Avia Agro Banat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avia Agro Banat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.127