Direct la continutul paginii »

Train 2 SRLAcest domeniu, al educaţiei şi formării continue, rămâne un factor care, în România, blochează inovaţia socială, în condiţiile în care, la nivel comunitar, este considerat facilitator de inovaţie. Tocmai de aceea, este foarte important sa constientizam ca acest concept se află în centrul tuturor politicilor de acces la educaţie, datorită implicaţiilor sale în domeniul educaţiei, al formării profesionale şi politicilor ocupaţionale, precum şi datorită importanţei sale în dezvoltarea personală şi socială.S.C. Train 2 S.R.L. şi-a început activitatea juridică în noiembrie 2008, fiind o firma mixtă româno – engleză. Domeniul principal de activitate al firmei este formarea profesională, conform codului CAEN 8559 – Alte forme de învăţământ. Scopul firmei este de a oferi cursuri de calitate, susţinute de lectori cu experienţă în domeniu, inclusiv străini, aducându-se, prin aceasta, o plus valoare. Pentru aceasta, este foarte important pentru noi conceptul de life-long learning.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Train 2 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Train 2 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Train 2 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.666