Direct la continutul paginii »

S.i.p. Grup SRLDiplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii, Familiei si Protecţiei Sociale , precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, prin Sip Grup.

Diplomele sunt recunoscute intern si international.

Sip Grup este autorizata de Ministerul Muncii, Familiei si Protecţiei Sociale, precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii sa organizeze cursuri de formare profesionala in diverse domenii de activitate.

Firma noastra pune accent pe calitatea ridicata a serviciilor, lectorii fiind specialisti in domeniile pentru care se organizeaza cursuri.

Anunt: Incepand de miercuri, 21.12.2011, se pot ridica certificatele de absolvire a cursului de INSPECTOR RESURSE UMANE.

Examen INSPECTOR DE SPECIALITATE SSM & SPECIALIST IN DOMENIUL SSM, miercuri 28.12.2011, orele 18.30, Scoala gen nr 16, sala 2, parter.

Incepand din data de 15.12.2011 pretul cursului de Manager Resurse Umane este redus la 800 lei iar pachetul Inspector Resurse Umane + Manager Resurse Umane va costa 1200 lei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.i.p. Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.i.p. Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.i.p. Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.931