Direct la continutul paginii »

Finders SRLEvaluarea se poate desfasura independent sau poate fi parte integranta a altor programe.

Trebuie sa tinem pasul pe plan profesional cu transformarile rapide ale economiei moderne, de asemenea sa facem fata provocarilor integrarii in Uniunea Europeana. Solutia este dezvoltarea resursei umane ca prioritate a managementului fiecarei organizatii, prin instruire integrata strategiei si obiectivelor organizatiei.

FINDasset
-organizare de Assessment Centers FINDERS pentru identificarea persoanelor cu inalt potential in vederea angajarii sau promovarii instrument practic si modern de evaluare (masurare) a competentelor profesionale si a performantei. Este un instrument complex, alcatuit din baterii de teste, baterii de exercitii individuale si de grup, simulari de proces sau business, studii de caz, interviuri, observari, analizeContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Finders SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Finders SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Finders SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.178