Direct la continutul paginii »

Exec Edu Formare Continua Manageriala SRLPartenerul american Kennesaw State University din Atlanta se diferentiaza prin strategia de internationalizare si dezvoltarea programelor de administrare a afacerilor, ocupand locul 3 in statul Georgia ca numar de studenti- peste 23.000 studenti in clasa si peste 20.000 studenti on-line, si locul 2 intre scolile de afaceri, avand peste 5000 studenti in sapte programe de MBA (Master of Business Administration), EMBA (Executive Master of Business Administration) si DBA (Doctor of Business Administration).


De aproape 20 ani, ASEBUSS si-a consolidat reputatia unei scoli de afaceri de top, care ofera un program Executive MBA romano-american acreditat national si international.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Exec Edu Formare Continua Manageriala SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Exec Edu Formare Continua Manageriala SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Exec Edu Formare Continua Manageriala SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.565