Direct la continutul paginii »

Ecdl Romania SRLPermisul oferă deţinătorului său o baza standard de cunoştinţe IT necesară în noua societate informaţională ce se află în continuă dezvoltare.

Cu ajutorul Permisului european de conducere a computerului vă puteţi creşte gradul de mobilitate profesională şi puteţi utiliza calculatorul în mod eficient şi productiv indiferent de vârstă, profesie sau domeniu de activitate.


Ştiţi să folosiţi computerul? Această întrebare se face auzită tot mai des la nivel internaţional, în tot mai multe domenii, şi probabil fiecare dintre dvs. vă regăsiţi în această ipostază. Pentru a ne ajuta să răspundem afirmativ la această întrebare şi a fi credibili totodată, Consiliul European al Societăţilor Informatice Profesionale (CEPIS Council of European Professional Informatics Societies), cea mai importantă asociaţie europeană de IT&C, a creat European Computer Driving Licence, un standard de certificare a abilităţilor de utilizare a computerului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ecdl Romania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ecdl Romania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ecdl Romania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.025