Direct la continutul paginii »

Barabas G. Scobar SNCPentru inscrieri trebuie sa te prezinti cu o copie a cartii de identitate, iar noi iti asiguram toate formularele completate, necesare in dosarul de examinare .

Exercitii cu teste pe calculatoare, cu program identic cu cel al politiei de la examen.
Cursurile practice se desfasoara cu autovehicule noi, in excelenta stare tehnica, cu instructori experimentati bine pregatiti, calmi si devotati.

Dotarea cu tehnologie de ultima ora, asigura o pregatire teoretica cu demonstratii animate pe videoproiector, pe intelesul tuturor, in limbile romana si maghiara.

Cea mai veche scoala de soferi din oras, cu o bogata experienta in domeniu, oferim servicii de calitate, conform asteptarilor clientilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Barabas G. Scobar SNC se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Barabas G. Scobar SNC in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Barabas G. Scobar SNC, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.785