Direct la continutul paginii »

Intersting SRLIntersting SRL are încheiate contracte cu aproximativ 500 clienti stabili, detinand o baza de date cu o cunoastere amanuntita a fiecarui client in parte , si o dotare de ultima ora in ceea ce priveste utilajele pentru executarea lucrarilor de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor de orice tip.

Intersting SRL este o societate atestata de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti, in conformitate cu Ordinul Ministrului Internelor si reformei administrative numarul 210/2007.

Dispunem de 2 unitati mobile, omologate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila Bucuresti, si ISCIR pentru executarea lucrarilor de executarea lucrarilor de verificare periodica, incarcare si/sau reparare a stingatoarelor de orice tip, direct la sediul societatii clientului, si in prezenta clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Intersting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Intersting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Intersting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.273