Direct la continutul paginii »

Auto Marti SRLInstruirea practica se face cu instructori bine pregatiti profesional si a caror carte de vizita sunt nenumaratele generatii de soferi pe care i-au format, atat in cadrul scolii noastre, cat si la scolile unde au activat anterior.

Dispunem de 2 sali de legislatie dotate cu tot necesarul corespunzator pregatirii teoretice, pregatire oferita de Profesor autorizat de Legislatie rutiera.


Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul instruirii cursantilor in vederea obtinerii permisului de conducere, Scoala de Soferi Auto Marti ofera programe complete de pregatire si instruire.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Marti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Marti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Marti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.917