Direct la continutul paginii »

Andirivac SRLToate serviciile oferite beneficiarilor nostri vin in intampinarea dorintelor si necesitatilor acestora privind calitatea, profesionalismul, seriozitatea si implicarea activa


Infiintata in 1997, S.C. Andirivac S.R.L. a desfasurat activitati de amenajari interioare, concomitent cu formarea profesionala si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila, MAO/ RICOP/ PHARE cu finantare UE, formare profesionala curs: contribuie la dezvoltarea abilitatilor si competentilor persoanelor care urmeaza cursuri de formare profesionala. Echipa de coordonare este formata din specialisti in management, informare, consiliere profesionala, medierea muncii.

SC ANDIRIVAC SRL ofera


-intocmirea de proiecte cu finantare europeana
-consultant in afaceri, management si resurse umane
-selectia si plasarea fortei de munca
-certificate de calificare si absolvire recunoscute la nivel national acreditate de MMFES si MECContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Andirivac SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Andirivac SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Andirivac SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.492