Direct la continutul paginii »

N & G Company SRLÎnscrierea se face la Dispeceratul şcolii, după următorul program:

Luni – Vineri: 8 -20
Sâmbătă: 9 – 13
Duminică: Închis.

Pentru înscriere este suficient să aveţi asupra dvs. buletinul (cartea) de indentitate şi suma de bani ce reprezintă prima rată.

AVANTAJE PE CARE LE OFERĂ FIRMA NOASTRĂ:

toate documentele care reprezintă dosarul cerut de organele de poliţie (mai puţin cazierul, fisa medicala si avizul psihologic) se obţin şi se pregătesc la sediul şcolii (fişa de şcolarizare, fisa medicală, fotografii, copii buletin de identitate (carte de identitate), permis de conducere şi act de studii)
pentru efectuarea fisei medicale si a avizului psihologic avem colaborari cu cabinete autorizate astfel timpul dumneavoastra de rezolvare a acestor probleme va fi optimizat la maxim
posibilitatea cursanţilor de a procura materiale didactice şi suporturile de curs de care au nevoie (O.G. 195/2002, H.G. 585/2003, manuale, chestionare, etc)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale N & G Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre N & G Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii N & G Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.353