Direct la continutul paginii »

Business Smart Grup SRL
In sprijinul acestor idei, echipa Gradinitei SmartKids isi propune sa-si atinga toate obiectivele propuse si mai mult decat atat, sa vina in intampinarea dorintelor parintilor si a climatului familial.

Din noul Curriculum pentru Invatamantul Prescolar rezulta sase caracteristici fundamentale pe care personalitatea copiilor nostri le va dobandi:

• cunoasterea si respectarea normelor de comportare in societate; educarea abilitatii de a intra in relatie cu ceilalti;

• dezvoltarea creativitatii si expresivitatii limbajului oral;

• dezvoltarea capacitatii de a intelege si transmite intentii, ganduri, semnificatii mijlocite de limbajul scris;

• dezvoltarea operatiilor intelectuale prematematice, intrebuintand un vocabular adecvatContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Business Smart Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Business Smart Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Business Smart Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.972