Direct la continutul paginii »

Smart Training Solutions SRLSmart Training Solutions se impune in topul firmelor de training si consultanta, cu un sistem de Management al Calitatii certificat conform standardului ISO 9001/2001 de catre organismul de certificare a sistemelor de management recunoscute international SRAC si IQNet - cea mai mare retea globala a organismelor de certificare.

Activitatea desfasurata in perioada 2007/2011, 20 dosare autorizate si peste 2500 absolventi de cursuri in 2010, ne recomanda ca pe un Furnizor de Formare Profesionala de incredere, in plina dezvoltare si care contribuie constant la perfectionarea resurselor umane.

Entuziasmul, profesionalismul echipei, implementarea si dezvoltarea Sistemului de Management al Calitatii au condus la plasarea firmei in top-ul firmelor de profil.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Smart Training Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Smart Training Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Smart Training Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.010