Direct la continutul paginii »

Dessera Nortes SRLPrimul Producator De Coltare Din Carton Presat Multistrat Din Romania

Ideea de a produce coltare din carton multistrat ne-a venit in anul 2000, cand am observat nevoia companiilor locale si nationale care exportau productia in celelalte tari ale Europei, in special in Vest.

In anul 2006 am implementat propriul standard de firma care sa confere clientilor nostri siguranta ca produsele noastre – coltarele din carton presat – sunt conforme cu strandardele Europene.

Astfel produsele noastre sunt confectionate conform SR EN 13393 prin S.F. C01 – Rev. 0 / 2006.

Coltarele din carton multistrat sunt produse in conformitate cu standardele ISO 9001:2008. Lungimea minima la care producem coltarele din carton presat este de 50 mm iar, cea maxima la 3600 mm.

Am dorit sa certificam calitatea produselor noastre. Am implementat un sistem de management al calitatii ISO 9001:2008 auditat de Global Group.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dessera Nortes SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dessera Nortes SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dessera Nortes SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.405