Direct la continutul paginii »

Zloop SRLNe place si suntem asa cum ne prezentãm - o firmã tânãrã, dinamicã si flexibilã care din 1995 produce ambalaje din carton ondulat.

Producem ambalaje individuale si colective din carton ondulat si profile din carton dur.

În afara ambalajelor de care cu sigurantã aveti nevoie, vã stãm la dispozitie oferindu-vã consultantã în proiectarea ambalajelor si service ori de câte ori este necesar.

Producem în mod uzual orice tipodimensiune de cutie din carton ondulat din 3 sau 5 straturi cu fete natur sau albe, gratie tehnologiei moderne de care dispunem.

De asemenea producem ambalaje stantate din carton ondulat ce pot fi imprimate 1 sau 2 culori executate pe 3 masini de stantat automate BOBST. Datoritã comunicãrii si a bunelor relatii suntem în mãsurã sã vã oferim cea mai avantajoasã modalitate de executare a ambalajelor stantate, datoritã executãrii în regie proprie a formei de stantare, cât si a formei de imprimare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zloop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Zloop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zloop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.040