Direct la continutul paginii »

Ralom SRLSC RALOM SRL s-a infiintat in anul 1994 avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul. In 22 august 2007 asociatul unic al socitatii comerciale RALOM , a hotarat modificarea obiectului principal de activitate in: 2121– "Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie sau carton".

Suntem producatori de ambalaje din carton ondulat, va stam la dispozitie pentru orice intrebari in materie de ambalaje, mentionand totodata ca producem paleti din carton ondulat(100% reciclabil, fara impact negativ asupra mediului).

Executam diferite tipuri de cutii, de diferite dimensiuni, imprimare in doua culori, va stam la dispozitie pentru orice intrebari in materie de ambalaje, mentionand totodata ca suntem producatori de paleti din carton ondulat(100% reciclabil, fara impact negativ asupra mediului).

Gama produselor executate de noi acopera aproape toate tipurile de formare a cutiilor de la cele considerate simple, până la cele cu închideri complexe:

-cutii carton ondulat: mobila;
-cutii carton ondulat: confectii textile;
-cutii carton ondulat: produse alimentare (cutii pizza, cutii inghetata, cutii produse lactate, cutii prajituri, cutii torturi);
-cutii carton ondulat: piese auto;
-cutii carton ondulat: cablaje;
-cutii carton ondulat: electrice, electronice si electrocasnice;
-cutii carton ondulat: arhivare;
-cutii carton ondulat: incaltaminte;
-diverse cutii in functie de cerintele beneficiaruluiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ralom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ralom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ralom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.971