Direct la continutul paginii »

Pentalog Computers SRLPentalog Computers desi este o firma tanara, are o bogata experienta in domeniul distributiei de consumabile pentru imprimante si copiatoare. Pentalog Computers are capital integral romanesc.

Este sa oferim solutii economice pentru echipamentele dvs, atat prin folosirea consumabilelor originale, dar si a celor compatibile, impreuna cu servicii de inalta calitate care sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale dvs, cu ajutorul unui personal puternic orientat catre client, prompt si eficient.

Acoperim nevoile clientilor nostri cu profesionalism si, prin urmare, le oferim solutii de cea mai noua generatie si servicii cu valoare adaugata. Satisfactia interna a clientului este la fel de importanta ca si cea externa, deoarece clientul va beneficia de cooperarea noastra.
orientarea spre client
Verificam in mod periodic care sunt asteptarile si nevoile clientilor nostri pentru a optimiza gama de produse si servicii oferite de catre personalul nostru calificat.
responsabilitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pentalog Computers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pentalog Computers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pentalog Computers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.367