Direct la continutul paginii »

Transilvania Pack And Print SRLÎnfiinţată în 2003, societatea a finalizat în primăvara anului 2005 o investiţie de tip green-field, care cuprinde prima linie completă pentru producerea acestui tip de ambalaj din România. Capacitatea de producţie este de 4.000 t.

Este o companie specializata pe ambalaje din carton microondulat si ondulat-caserat, ondula E si B.

Realizarea cutiilor caşerate presupune producerea cartonului ondulat în două straturi pe o maşină complexă, unde se laminează şi cartonul tipărit.

Tăiat, biguit, perforat - operaţii executate pe stanţele BOBST 102 şi BOBST 142 sunt lucrări de mare importanţă pentru obţinerea unei cutii perfecte. Dacă la acestea mai adaugăm aplicarea foliei la cald şi lipirea ferestrei, avem imaginea unui compartiment unde, pe lângă dotare, calitatea oamenilor este hotărâtoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Transilvania Pack And Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Transilvania Pack And Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Transilvania Pack And Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.434