Direct la continutul paginii »

Komenco SRLSocietatea comercialã KOMENCO SRL a fost constituitã în februarie 2005, ca o societate comercialã de industrie poligraficã, cu rãspundere limitatã, persoanã juridicã românã.

Asigurãm clientilor servicii rapide si eficiente, având în temei flexibilitatea si credibilitatea. În interesul succesului comun ne gândim împreunã cu clienti. Suntem mândri, dacã vom realiza nu numai propria noastrã conceptie, dar si a Dumneavoastrã.

În ciuda faptului cã, societatea este o unitate constituitã recent, conducãtorul acesteia dispune de competente adecvate, profesionale în domeniul serigrafiei si al fabricãrii materialelor publicitare de peste un deceniu.

Abordãm solutii noi pentru a face munca noastrã mai bunã si mai corectã. În spiritul acesteia ne strãduim sã formãm o gamã largã de tehnologii si mijloace, cu care putem sã fabricãm produsele în propria noastrã întreprindere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Komenco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Komenco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Komenco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.804