Direct la continutul paginii »

Dacar Trading SRLExecutam prin atelierul nostru, mobilier din pal melaminat pentru bucatarii, camere de tineret, dormitoare, camere de zi, birouri, standuri de prezentare, cofetarii, restaurante si hoteluri.

Am investit continuu în personal specializat cât si în utilaje de ultima generatie. De asemenea am fost preocupati permanent de calitatea produselor noastre. Materiale de cea mai buna calitate, combinate cu un design modern dau mobilei produse de noi un farmec aparte.

Infiintata in 2004, S.C. Dacar Trading S.R.L. a dobandit o bogata experienta in productia de mobilier din PAL melaminat atat pentru nevoile dumneavoastra casnice cat si pentru afacerea dumneavoastra.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dacar Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dacar Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dacar Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.