Direct la continutul paginii »

Luca Mob Design SRLLucrăm cu multă pasiune şi suntem întotdeauna pregătiţi să vă răspundem provocărilor.
De aceea, în viziunea Luca Mob Design, mobila la comandă înseamnă de o parte nevoile, gusturile şi dorinţele clientului şi de altă parte experienţa, talentul şi priceperea echipei noastre.

Echipa Luca Mob Design este gata să vă răspundă la aceste întrebări, şi totodata să parcurgă acel drum împreună cu dumneavoastră.

Folosim materiale de calitate, atat pentru PAL melaminat cat si pentru “front MDF”. Utilizăm cant ABS de la 0,4 pana la 2 mm.

Mobilă la comanda, creată după preferinţele dumneavoastră: "Cum vă place! "Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Luca Mob Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Luca Mob Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Luca Mob Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.740