Direct la continutul paginii »

Pact SRLAvem o echipa tanara de profesionisti care au la dispozitie cele mai bune dotari tehnice si materialele de cea mai buna caliatate pentru a realiza un mobilier competitiv, cu un design atragator si personalizat.

Reusim sa transformam aspectul unui spatiu amenajat prin designul indraznet si atragator.

Realizam mobilier la comanda si ne pliem cerintelor clientilor nostri. Oferim consultanta, proiectam si producem orice tip de mobilier la comanda:
mobilier spatii comerciale
mobilier dormitoare
mobilier baruri
mobilier bucatarii
usi interioare
mobilier birouri

Pact vine in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor prin realizarea celor mai creative solutii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pact SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pact SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pact SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.