Direct la continutul paginii »

Fager Impex SRLIndiferent de forme sau culori, indiferent de buget, noi va oferim solutia optima in alegerea mobilierului pentru bucatarii, dormitoare, sufragerii, birouri, hoteluri, pensiuni, baruri sau spatii comerciale.

In magazinul nostru, situat in Ploiesti Str.Casin Nr.1 puteti gasi o gama larga de accesorii balamale marca BLUM (Austria) sau FGV (Italia), sisteme pt. usi glisante, folie cant, cant abs 2/44, glisiere, etc.

Despre noi putem sa va mai spunem ca suntem o echipa tanara, dar care are experienta in acest domeniu. Asta spunem noi, dumneavastra aveti ultimul cuvant.

Asiguram transport gratuit pentru materialele achizitionate si prelucrate la firma noastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fager Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fager Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fager Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.