Direct la continutul paginii »

Global Design SRLAcumuland EXPERIENTA pas cu pas, am reusit sa modernizam si sa dotam FABRICA proprie din Bucuresti cu UTILAJE MODERNE si de INALTA CALITATE.

Noi executam PRODUSE VARIATE , destinate oricarui tip de activitate: BUCATARII, DORMITOARE, CAMERE DE ZI, BIBLIOTECI, DRESSINGURI, CANAPELE, MOBILIER pt. BAIE, BIROURI, MAGAZINE, SALOANE COSMETICE, CABINETE MEDICALE si multe altele.

Infiintati in anul 1999 ca PRODUCATORI DE MOBILIER LA COMANDA, am reusit sa parcurgem toate etapele specifice unei firme SPECIALIZATE in domeniu, toata experienta noastra fiind pusa acum la dispozitia dvs. pentru a satisface cele mai exigente nevoi de CALITATE si VARIETATE.

DESIGNERII si PROIECTANTII nostri, sunt gata mereu sa va consilieze si sa va ajute sa mobilati si sa PERSONALIZATI spatiul de locuit sau de munca.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Global Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.