Direct la continutul paginii »

Geladi SRLS.C. Geladi srl a fost infiintata la inceputul anului 2001 avand ca activitate principala distributia materiilor prime si a materialelor pentru industria mobilei si tapiteriei.

Salteaua CONFORT ORTOPEDIC este o saltea realizata de fabrica de saltele GELADI,situata in com.Pufesti Jud.Vrancea.

Aceasta este confectionata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip BONELL cu 5 inele,din sarma de otel-carbonde 2.2mm, tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sârmei.

Salteaua RELAX POCKET este un produs nou din gama saltelelor GELADI,realizat dupa o noua tehnologie de producere a saltelelor POCKET-SPRING avand proprietati ergonomice si totodata flexibilitate si confortabilitate ridicata.

Actiunea individuala a fiecarui arc,pastreaza pozitia corecta a coloanei si a intregului corp pe toata durata somnuluiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Geladi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Geladi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Geladi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.