Direct la continutul paginii »

Contimex SAAm dezvoltat gama de produse de la mobilierul de gradină fabricat în urmă cu 20 de ani la garnituri complete de bucătarie şi dormitoare. Esenţa de lemn din care lucrăm în mod curent este bradul, care la unele produse, cum sunt mesele, se combină cu stejarul utilizat la blaturi.

La nivel de finisaj acoperim o plaja largă, începând cu finisajul natur; la baiţuiri, antichizări, până la picturi pe diverse componente ale mobilierului, ex: sertare, uşi, tăblii de pat.

S.C.CONTIMEX S.A str. Ariesului nr.10 Oradea jud. Bihor Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Contimex SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Contimex SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Contimex SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.219