Direct la continutul paginii »

Giuditta SRLTehnologie de curbat lemnului foloseste generatoare de înaltă frecvenţă si pot impune utilizarea de abur (saturată) pentru "pregătirea" elementele care vor fi procesati în prese

Suntem o companie specializata in lemn curbat cu tecgnologia de utilizări de generatoare cu înaltă frecventă (HF) si impreuna c prese hidraulice puternice , care la rândul lor sunt combinate cu diferite "matrite" pozitiv si negativ sau doar pozitiv pentru a obţine diferite raze de curbură, în conformitate cu cerintele ai clienţii noştri.

Pentru informaţii, oferte de pret, cererea de fezabilitate, interes în orice test de nou produs, fie din elemente de mici cantitate că scară largă contactaţi-ne prin "canalele" la dispoziţia dumneavoastră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Giuditta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Giuditta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Giuditta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.362